Henk Baum 1-3 en 2-3

22 september 2010 om 00:00 Voetbal

Ook de derde competitiewedstrijd heeft vierdeklasser KVVA geen winst opgeleverd. Op eigen veld zagen de Amersfoorters geen kans Sporting op een nederlaag te trakteren. Met 2-4 trok de thuisploeg aan het kortste eind waardoor de formatie van trainer Piet Struijk nog steeds puntloos is.

Al snel na het eerste fluitsignaal keek KVVA tegen een 0-1 achterstand op. De tweede tegenvaller in de eerste 45 minuten was het uitvallen van doelman Eddy van de Heijden die niet fit aan de wedstrijd was begonnen. Na een minuut of twintig bleek dat de sluitpost teveel last van een bovenbeenblessure had en hij liet zich daarom vervangen door Demy Dorrestein, doelman van Jong KVVA. De invaller kon niet voorkomen dat de thuisploeg met een 0-2 achterstand moest gaan rusten.

In de tweede helft moest KVVA eerst een derde tegentreffer incasseren voordat de ploeg aan scoren toekwam. Na een overtreding op Herman Struijk mocht Henk Baum vanaf elf meter aanleggen: 1-3. Dezelfde speler verkleinde met een kopbal de achterstand maar dat was onvoldoende om een nederlaag te voorkomen. In de voorlaatste minuut sloeg Sporting voor de vierde keer toe: 2-4.