Peter Heuvelink 1-1

22 september 2010 om 00:00 Voetbal

Saestum heeft het na twee competitieronden nog ongeslagen Amsvorde zondag met de neus op de feiten gedrukt. De Amersfoorters waren geen partij voor de Zeister formatie. De bezoekers mochten met de uitslag (6-1) nog geeneens ontevreden zijn. Doelman Luuk van Bommel voorkwam met enkele goede reddingen meer doelpunten voor de thuisclub.

Het door blessures verzwakte Amsvorde had tot halverwege de eerste helft nog uitzicht op een goed resultaat. Na een minuut of twaalf had Saestum weliswaar de score geopend maar dat vroege doelpunt bleef niet lang op het scorebord staan. Uit een schitterend genomen vrije trap bracht Peter Heuvelink beide partijen op gelijke hoogte: 1-1.

Dat was gelijk het laatste wapenfeit van de Nimmerdor bewoners. De te smalle selectie van trainer Bert de Vries brak Amsvorde op. Twee keer scoorde Saestum nog voordat beide teams aan de thee gingen.

De tweede helft was een formaliteit. Op de drie doelpunten van de thuisclub had het arme Amsvorde geen antwoord meer: 6-1.