Mohamed Amadour 0-1, Khalid Said 1-2

22 september 2010 om 00:00 Voetbal

De laatste tien minuten van het duel tegen Brederodes heeft Quick zondag geen windeieren opgeleverd. De Amersfoorters werkten in de slotfase een 1-0 achterstand weg en pakten de drie punten dankzij doelpunten van Mohamed Amadour en Khalid Said: 1-2.

In de eerste helft had Quick geen kans gezien tot scoren te komen. De gasten speelden wel goed en verdienden ook een voorsprong maar die kwam er niet.

De tweede helft was een ander verhaal. Quick kwam onder druk te staan en moest de ploeg een doelpunt incasseren. Die tegentreffer deed de bezoekers wakker schudden en op tijd om de winst nog te kunnen pakken.

In de 80e minuut rondde Amadour een mooie aanval goed af: 1-1. Vijf minuten later kreeg Quick na een hoekschop een strafschop na een overtreding van een Brederodes speler binnen de beruchte lijnen. Met die penalty had Said geen probleem: 1-2.