Dwight Maduro 0-1, Michael Ouwerkerk 0-2

22 september 2010 om 00:00 Voetbal

Ook met minder goed spel ziet VVZA kans drie punten in de wacht slepen. Dat bleek zondag in het uitduel tegen Vriendenschaar. Met een 0-2 overwinning verlieten de Amersfoorters Culemborg en hebben zij nu uit drie wedstrijden de maximale score van negen punten behaald.

Met uitzondering van de eerste tien minuten toen VVZA op de helft van de tegenstander opereerde, was er in de eerste helft weinig krachtsverschil. Via Michael Ouwerkerk kregen de bezoekers een kans maar die leverde geen treffer op.

Halverwege de tweede helft scoorden de gasten wel. Dwigth Maduro bekroonde een invalbeurt met een fraaie treffer. Hij had alle tijd om de bal aan te nemen en schoot de bal simpel inde bovenhoek van het Vriendenschaar doel: 0-1.

Binnen een minuut kon ook nummer twee worden genoteerd. Met een droge knal verraste Ouwerkerk de doelman van de thuisclub: 0-2.