Yannick de Vries 1-1, Randy Nieuwenhuis 1-2

15 september 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Derdeklasser VOP heeft zaterdag de eerste drie competitiepunten in de wacht gesleept. In Utrecht sloegen de Amersfoorters in de ontmoeting tegen Odysseus in de slotfase toe. De winnende treffer (1-2) kwam op naam van invaller Randy Nieuwenhuis die de bal via zijn lichaam in het net zag belanden.

Na een minuut of vijf nam Odysseus de leiding. VOP doelman Onno Cornelissen, vorige week op de eerste competitiedag nog afwezig, werd door een polletje verrast: 1-0. Daarna zat het de bezoekers bepaald niet mee. Het houtwerk stond doelpunten van Mark van Vulpen, Arjan Mulder en Terence Vliet in de weg.

Zes minuten na de hervatting was het wel raak. Yannick de Vries zorgde voor de gelijkmaker: 1-1. VOP was ook daarna constant in de aanval en had ook een overwicht. Het duurde echter nog tot de 80e minuut voordat nummer twee een feit was. Een verdediger van Odysseus schoot het leer tegen het lichaam van Nieuwenhuis op waarna de bal in het doel belandde: 1-2.