Wonen op niveau in Hoogland

8 september 2010 om 00:00 Ondernemend

De prijsklasse ligt tussen 185.000 en 450.000 euro. Initiatiefnemer Köhler spreekt vol geestdrift over het project: ,,Het ziet eruit als een plaatje en het is ook een plaatje. De appartementen liggen verdeeld over drie woonblokken. Blok één heeft uitzicht op het Kraailandhof zelf, blok twee grenst aan het plein en de appartementen van blok drie kijken uit over de Zevenhuizerstraat. Verder is er nagenoeg geen woning gelijk er zijn maar liefst dertien verschillende types. De bewoners hoeven dus niet bang te zijn dat het op de beruchte eenheidsworst wordt. Er is keus genoeg.”

HOOGLAND - Boven het winkelcentrum Kraailandhof in Hoogland verrijzen 37 luxe appartementen. Ondernemer Nol Köhler over wonen en genieten op niveau: Eindelijk, na een groot aantal jaren is het zover, het oude deel van het winkelcentrum wordt gesloopt en er komt een schitterend nieuw Kraailandhof voor in de plaats. Een winkelcentrum met ruim voldoende parkeerplaatsen en een uitstekende infrastructuur. Boven het nieuwe winkelcentrum is plaats voor 37 appartementen.

Wonen in de lucht betekent overigens niet dat de toekomstige bewoners van de appartementen het zonder groen moeten doen. ,,De kopers van de penthouses hebben natuurlijk de beschikking over hun eigen dakterras. De overige bewoners hebben, naast hun eigen privé balkon, de beschikking over een gezamenlijke daktuin. Alle drie de blokken hebben vanzelfsprekend de beschikking over een lift, waarmee de bewoners ook de parkeergarage in kunnen. Want ieder appartement heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats in een afgeschermd deel van de overdekte parkeergarage.”

Wonen in Hoogland is beslist aan te raden volgens Köhler. ,,Hoogland staat bekend om zijn prettige woonklimaat. Dorpse gezelligheid en vooral dorpse saamhorigheid staan daar garant voor. Denk alleen al aan de vele evenementen die het dorp rijk is, zoals het grote jaarlijkse dorpsfeest en het beroemde carnavalsfeest. Verder heeft het dorp volop faciliteiten zoals natuurlijk een compleet en gezellig winkelcentrum, een eigen bibliotheek, een zwembad en een keur aan sportverenigingen.”

De verkoop van de appartementen is in volle gang. ,,Er is al een groot aantal appartementen verkocht, maar er is nog voldoende keus”, vertelt Köhler: ,,Op de website www.kraaiennest-hoogland.nl is precies te zien welke appartementen nog beschikbaar zijn. De verkoop is in handen van twee makelaarskantoren: Kiers Vastgoed en Hendriks makelaardij.

u Kiers Vastgoed Hoogland, Kraailandhof 47 - 49, Hoogland, telefoon: 033 - 455 69 69, www.kiers.nl

Hendriks Makelaardij, Leusderweg 93-95, Amersfoort, telefoon: 033 - 465 55 79, www.hendriks.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie