winkel Terre des Hommes op de Kamp 79
winkel Terre des Hommes op de Kamp 79 Cees Floor

Winkel Terre des Hommes Zabeth Proof

17 maart 2018 om 17:30 lokaal Deel je nieuws

Aan Imago van je winkel en van je persoon moet je constant werken en dat stopt nooit. Dit was een van de vele belangrijke uitspraken die Zabeth van Veen deed tijdens de vrijwilligersavond van Terre des Hommes Amersfoort.

Jullie hebben een pracht winkel en wat heel sterk is dat jullie, vrijwilligers zo gemotiveerd en enthousiast zijn. Elke organisatie kan echter nog een stapje hoger komen door gerichte aandacht.  Laat jezelf zien, je bent er om gezien te worden. Jullie zijn Zabeth proof.

Als organisatie en winkel moet je zoveel mogelijk imagoschade voorkomen door vooraf duidelijke afspraken te maken. Wees open en transparant en straal dat ook uit.

Op persoonlijk vlak kan iedereen groeien, zelfinzicht is het begin van alle wijsheid, ook inzicht in wat je naar buiten uitstraalt. Laat je zelf zien en durf ervoor uit te komen.

De praktische en psychologische tips die Zabeth de meer dan 20 vrijwilligers van de winkel van Terre des Hommes Amersfoort meegaf zijn niet alleen bruikbaar voor de vrijwilligers maar ook voor de klanten. Zabeth is imagodeskundige en personal trainer en coach. Ze werkt vanuit haar eigen bedrijf ImagoMatch en heeft als missie: iedereen verdient het om gezien te worden.

De medewerkers hadden vele vragen en er ontstond een levendig discussie. Duidelijk geïnspireerd verlieten ze de winkel op Kamp 79 in Amersfoort om het geleerde de volgende dagen in de praktijk te brengen.

Wilt u ook deel uitmaken van dit enthousiaste team van vrijwilligers? Neem contact op met Gertrude Hemmimga , telefoon   06 57676763   of mail naar tdhamersfoort@gmail.com

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie