Erik Verhagen en Trees van Vulpen (voorzitter Sint Caecilia) laten de opbrengst zien
Erik Verhagen en Trees van Vulpen (voorzitter Sint Caecilia) laten de opbrengst zien Gerard Hilhorst

Supermarktklanten leveren statiegeldbonnen in voor Hooglandse muziekvereniging Sint Caecilia

8 december 2020 om 10:25 Maatschappelijk

HOOGLAND De emballagebonnenactie bij Albert Heijn Hoogland is maandagmiddag afgesloten met een mooie opbrengst voor muziekvereniging Sint Caecilia. Erik Verhagen, manager van de supermarktvestiging, kon op de cheque een bedrag van bijna 2000 euro schrijven. 

,,De klanten van deze winkel hebben dit bedrag ingezameld door hun emballagebon te doneren aan deze muziekvereniging”, zegt Verhagen. ,,Namens alle klanten gefeliciteerd met dit enorme bedrag! Ik vind dit ook leuk om te doen, om zo een bijdrage te geven aan deze buurt.” 

Trees van Vulpen, voorzitter van de muziekvereniging was enorm verrast met de opbrengst. ,,Dit bedrag in ontvangst nemen is natuurlijk fantastisch voor de muziekvereniging. Muziek verbindt en het is ontzettend leuk om samen te spelen, en vooral met publiek.  Dit bedrag gaan we ook zeker gebruiken voor nieuwe vormen van optredens, en mooie concerten zodra corona weer voorbij is. Dit is gewoon top!”

KERSTCONCERT Om de feestdagen extra gezellig te maken gaat de gehele muziekvereniging een online kerstconcert geven. Op tweede kerstdag komt het volledige kerstconcert online op het YouTubekanaal van Sint Caecilia. 

De vereniging wil hiermee alle inwoners van Hoogland bedanken en verrassen. Ook kan iedereen een persoonlijke muzikale videokerstkaart aanvragen via de website. Deze kaart kan vervolgens worden doorgestuurd naar vrienden en familie. ,,Dit geeft voor mij weer een heerlijk kerstgevoel”, aldus Van Vulpen. 

Ook supermarkmanager Verhagen vindt dit een goed idee en vult aan: ,,Virtueel is dit jaar steeds gewoner geworden, waaronder het vergaderen. Dit verbindt enorm en met de muziek erbij is dit schitterend, want online maakt je toch ook veel contact. Ik vind dit een mooi initiatief.”

RUIMERE OPENINGSTIJDEN Ook wil Verhagen de coronamaatregelen nogmaals onder de aandacht brengen. ,,AH Hoogland gaat ruimere openingstijden hanteren. Aan iedereen het verzoek om zoveel mogelijk alleen naar de supermarkt te komen. Het wordt natuurlijk heel erg druk. We proberen de veiligheid voor iedereen zo goed mogelijk te waarborgen. Het wordt spannend maar we gaan het beleven.” 

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Erik Verhagen onthult de opbrengst op de cheque
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie