Waardevolle discussies en frisse ideeën tijdens eerste editie jongerenpanel Theaterpraat

16 maart 2018 om 15:56 lokaal Deel je nieuws

Op donderdag 15 maart vond de eerste editie van het jongerenpanel Theaterpraat plaats in Flint. Op het podium van de AFASzaal kwamen tien lokale jongeren bijeen om samen met medewerkers van Flint in discussie te gaan over uitgaan, theater en de programmering.

Tijdens Theaterpraat kwamen drie topics aan bod: uitgaan in het algemeen, theater en communicatie met jongeren. Tien jongeren van verschillende leeftijden en  verschillende achtergronden discussieerden met twee programmeurs en twee marketingmedewerkers van Flint over deze onderwerpen. Aan de hand van stellingen en vragen mochten de jongeren hun ongezouten mening geven over Flint. Hieruit kwamen frisse ideeën, suggesties en tips wat betreft programmering en marketing.

Flint organiseerde dit jongerenpanel omdat het graag meer jongeren in de theaterstoelen zou willen zien. Het valt op dat jongeren in de leeftijdscategorie 15-25 de weg naar het theater nog niet altijd weten te vinden. Dit panel was een eerste stap van het theater om nader tot deze doelgroep te komen.

Het panel werd via een livestream uitgezonden op de Facebookpagina van Flint: www.facebook.com/Flinttheater.  De stream van het hele panel is daar terug te kijken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie