Marcel Goemaat: „Ik heb vertrouwen in de toekomst.”
Marcel Goemaat: „Ik heb vertrouwen in de toekomst.” Vakgarage Isselt
Advertorial

Bij Vakgarage Isselt kijkt men vol vertrouwen naar de toekomst

28 november 2020 om 15:15 Zakelijk

AMERSFOORT Een hand geven bij de verkoop van een auto zit er niet in. En van de actie rondom de winterinspectie voor auto’s heeft Marcel Goemaat ook maar afgezien. ,,Ach ja, door de omstandigheden mist iedereen dat persoonlijke contact. Corona heeft iedereen gedwongen anders met elkaar om te gaan. Desondanks geloof ik enorm in kansen. Juist ook in deze coronatijd.”

Arnoud J Spaaij

,,Dat blijkt ook echt bij ons. In maart en april zagen we dat veel klanten het fijn vonden dat we hun auto kwamen ophalen en weer terugbrengen. Inmiddels is de vraag daarnaar weer afgenomen. We kunnen prima binnen de regels rondom corona de service bieden die we graag willen. Natuurlijk, soms vraagt dat wat aanpassingen of extra werk. Toegang tot de werkplaats is bijvoorbeeld nu beperkt. Dagelijks ontsmetten we de werkplekken en de auto’s. Maar onze openheid en manier van werken is niet anders dan anders. We informeren klanten nog steeds met foto’s of filmpjes over reparaties. En bij een grote of kleine beurt leveren we maatwerk. Weet je, het is natuurlijk onzin om in deze tijd, als iemand maar een paar duizend kilometer heeft gereden een complete grote beurt uit te voeren. Dan kijken we naar de werkelijke onderhoudsvraag en voeren alleen noodzakelijk onderhoud uit. Dat ziet de klant natuurlijk terug in de afrekening. Ook daarin geef ik graag het vertrouwen aan de klant. Dat staat voorop. Doe wat je zegt, dan lieg je niet.”

De geleidelijke groei van het bedrijf blijft zich continueren. Ook in coronatijd. Of beter, júist in coronatijd

Goemaat zit vol met tegeltjesspreuken. Volkswijsheden die hij regelmatig aanhaalt en nog beter, hij werkt er ook mee. „Ik maak hier nog eens een wand met tegeltjes. Heel veel dingen zijn normaal, of ze zouden voor iedereen normaal moeten zijn. Mensen willen gewoon goed geholpen worden. Service vind ik echt belangrijk. En die kwaliteit bepalen we zelf.”

In de showroom staan fietsen, een voorbeeld van de extra service die Vakgarage Isselt biedt. „Veel klanten komen uit de stad. Hoe handig is het dan als je een fiets kunt meenemen als je de auto hier hebt gebracht? Ik heb zelfs extra fietsen ervoor aangeschaft.” Dat Goemaat vertrouwen heeft in de toekomst blijkt ook uit zijn plannen voor 2021. „We passen onze werkplaats aan met een nieuwe brug. En er komt een monteur bij. Dat doen we natuurlijk omdat we veel van het nieuwe jaar verwachten. Met de uitbreiding kan ik me nog meer richten op de klant. Nog beter uitleggen hoe we hier werken en extra tijd besteden aan begeleiding. We hanteren hier een eerlijk tarief voor super werk. Dat wil ik graag aan veel mensen laten weten. Juist de persoonlijke aanpak en het kennen van mijn klanten daar geloof ik in. Kijk, zelf koop ik ook liever bij een winkel waar ze me kennen. Wie goed doet, wie goed ontmoet,” sluit Goemaat af. 

(Artikel gaat verder onder de afbeelding.)


Er is een ruime showroom. - Foto: Arnoud J Spaaij

Naast de nieuwe brug in de werkplaats investeert Goemaat ook op andere manieren in zijn bedrijf. „LED-verlichting is een voor de hand liggende verandering”, zegt hij. ,,Maar ook op andere vlakken. Zo staan we positief in sport voor jeugd. We zijn sponsor van een jeugdelftal van KVVA.” Meer in lijn van het bedrijf wil Goemaat zich gaan richten op het onderhouden van motorfietsen. „Ik heb veel motor gereden en zie in de toekomst kansen daarin.” Aanpassen aan de vraag en vooruit denken hoort bij Goemaat. Nieuwe ontwikkelingen volgt hij op de voet. Nieuwe techniek zoals elektrische voertuigen zijn al een poos onderdeel van het onderhoudspakket dat wordt geboden door Vakgarage Isselt. „Eigenlijk zijn we daar al jaren mee bezig maar die onderhoudsvraag wordt in de toekomst alleen maar groter. Ook daar zijn we klaar voor.”

Vakgarage Isselt
Radonweg 20
3812 RL Amersfoort
Tel. 033-4637470


Er zijn veel mogelijkheden bij Vakgarage Isselt. - Foto: Arnoud J Spaaij

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie