Afbeelding
AS Media

Dode man bij Amersfoort Centraal kwam door geweld om het leven

20 november 2020 om 22:45 Misdaad

AMERSFOORT De man die vrijdagmiddag tegenover Amersfoort Centraal dood werd aangetroffen, is door geweld om het leven gekomen. Dat maakt de politie na urenlang onderzoek bekend.

door Jeroen van der Veer

Rond de klok van 13.30 uur zagen omstanders een man bewusteloos in zijn groene Saab 900 zitten en direct werd alarm geslagen. De toegesnelde hulpdiensten probeerden de man nog te reanimeren, maar dit bleek tevergeefs. 

Direct werd de straat voor Amersfoort Centraal ruim afgezet en volgde een onderzoek.  ,,Uit dit onderzoek werd duidelijk dat de man door geweld om het leven is gekomen”, laat de politie vrijdagavond weten. ,,De identiteit van de overleden man kan op dit moment nog niet worden vrijgegeven.”

Het onderzoeksteam wil dringend spreken met mensen die vrijdagmiddag 20 november tussen 13.00 uur en 14.00 uur in de buurt van Amersfoort Centraal zijn geweest. Mogelijk hebben zij de betreffende groene Saab 900 zien arriveren en hebben zij gezien wat er in de auto is gebeurd. De politie vraagt deze getuigen om contact op te nemen met 0800-6070.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie