Het Kerstspektakel
Het Kerstspektakel Kringloopcentrum Leusden

Het Kerstspektakel bij Kringloopcentrum Leusden op zondag 22 november!

6 november 2020 om 14:38 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Op zondag 22 november opent Kringloopcentrum Leusden de deuren voor de vijfde editie van het Kerstspektakel!

Als vanouds wordt de hele winkel opgetuigd in kerstsfeer, met inspirerend gedekte kersttafels vol bijzondere ornamenten, windlichten, kandelaars en flonkerend kristal. Boven vindt u onder andere speciaal geselecteerde feestkleding, sieraden en accessoires. Ook de Kerstman is aanwezig, hij helpt dit jaar bij de ingangscontrole.. Kom dus alleen als je gereserveerd hebt en volg de richtlijnen van het RIVM.

Tijdsblokken en reserveringen via Eventbrite

Spectaculair waren de afgelopen jaren niet alleen de spullen, maar vooral ook het aantal bezoekers. Om dit feestelijke evenement tóch door te kunnen laten gaan, moeten de bezoekers dit jaar reserveren via Eventbrite. In zes tijdvakken worden tussen 11:00 en 18:00 uur maximaal 30 personen tegelijkertijd toegelaten in de winkel. Tussen de tijdvakken wordt de markt aangevuld zodat er steeds een spectaculair aanbod is.

*Per persoon kunt u zich aanmelden voor maximaal 1 tijdsblok met 2 personen. Zo krijgt iedereen de kans om een plekje te bemachtigen!

*Heeft u niet de mogelijkheid om een ticket te reserveren bij Eventbrite? Vraag dan even aan de kassa in Leusden of we een plekje voor u kunnen reserveren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie