,,Zo kunnen we muzikanten toch een podium bieden”, aldus Walrick Halewijn.
,,Zo kunnen we muzikanten toch een podium bieden”, aldus Walrick Halewijn. Peter Putters
Advertorial

Thuisdiner met live muziek: ‘een uniek hybride thuis-blijfevenement’

21 oktober 2020 om 15:15 Zakelijk

AMERSFOORT De dinnershow van vrijdag 23 oktober bij De Observant gaat door in aangepaste vorm, veilig in eigen huis. Deze keer geen vijfgangen diner op de prachtige binnenplaats van De Observant, maar een uniek hybride thuisblijfevenement. 

Uniek omdat de Observant hiermee een live persoonlijk evenement combineert met een ‘virtuele’ online component. ,,Veiligheid blijft het belangrijkste en het is fijn om in deze tijd toch een podium te kunnen geven aan muzikanten”, aldus Walrick Halewijn van De Observant.

Een culinair vijfgangendinerpakket plus live verbinding zorgen voor een muzikaal avondje uit. Koop een dinerpakket (met eenvoudige opwarminstructies) en geniet tijdens het diner van de muzikale band Westcoast Acoustic via de livestream tussen 19.00 en 22.30, rechtstreeks vanuit de nieuwe, vanwege corona geplaatste, gezellig aangeklede tent, op de binnenplaats van De Observant.

De vijfkoppige band bestaat uit zangeres Claudia Wagenmakers, zanger Steffen de Wolff, gitarist Herman Onnen, bassist Peter Badenbroek en percussionist George Pelupessy. Zij spelen covers uit uiteenlopende muziekgenres, zoals singer songwriter, pop, jazz, funk en soul. Veel bekende songs van artiesten en bands worden gespeeld in een akoestische versie. Vooraf kunnen er verzoeknummers worden doorgeven via Facebook @Stadscafé De Observant of Instagram @observant033.

PRAKTISCHE ZAKEN Het vijfgangendinerpakket kan op vrijdag 23 oktober tussen 16.00 en 19.00 uur opgehaald worden bij De Observant. De live streaming start om 19.00 en duurt tot 22.30 uur. Inloggen kan met een unieke code, die men voor het optreden ontvangt. Er zijn twee soorten tickets beschikbaar.

Ticket 1:
Dinnershow (vijfgangen diner + opwarminstructies + livestream optreden band) voor 40,00 euro.
Ticket 2:
Live streaming band Westcoast Acoustic: 10,00 euro. Tickets zijn verkrijgbaar via observant.nl/evenement/dinnershow. 

Wees er snel bij. Er zijn voldoende dinertickets, maar deze zijn te reserveren tot uiterlijk donderdag 22 oktober 18.00 uur. Live streamtickets zijn tot vrijdagmiddag 16.00 uur beschikbaar.

De Observant
Stadhuisplein 7
Info@observant.nl
Tel. 033-4451654

Het vijfgangen diner bestaat uit;
Amuse; gekonfijte zuurkool met gerookte forel en Vadouvan mayonaise
****
Huisgemaakte paté met vijgencompote en brioche knip
****
Romige courgettesoep met gerookte zalmsnippers
****
Gestoofde kalfswang met zoete aardappelpuree, dagverse groente en rode wijnjus
****
Cheesecake met oreo zand, vers fruit en bosvruchtencouli

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie