Jeanabelle Hair & Fashion knipt voor Armenië.

13 oktober 2020 om 13:30 lokaal Deel je nieuws

 

Een bijzondere actie van kapsalon Jeanabelle Hair & Fashion in Amersfoort. Op zondag 18 oktober wordt er geknipt voor een bijzonder goed doel; (Medische) hulp aan vluchtelingen van de afschuwelijke oorlog in Nagorno Karabach. Eigenaresse Jeanetta Sharoyan, van oorsprong Armeense, voelt zich erg betrokken bij de recente gebeurtenissen in haar vaderland.

Sinds eind september laait het conflict tussen Armenië en Azerbedjan over de regio Nagorno Karabach weer op. Er vielen al honderden slachtoffers en duizenden mensen zijn op de vlucht geslagen. Met de strenge winter in aantocht hebben zij dringend hulp nodig. ‘Ik heb nog veel familie in Armenië. Zij vangen op dit moment ook vluchtelingen op,’ zo vertelt Sharoyan. ‘Armenië is een erg arm land. Er is dringend behoefte aan voedsel, kleding en medicijnen.’

Wereldwijd wordt er geld ingezameld. Bekende Armenen zoals bijvoorbeeld de zusjes Kardashian  brengen geld bijeen. Sharoyan wil ook haar steentje bijdragen. Daarom knipt ze zondag iedereen voor de speciale prijs van 20 euro. De volledige opbrengst gaat naar het Armeniëfonds. Ook wordt er die dag speciaal Armeens gebak verkocht in de kapsalon.

Je boekt eenvoudig via www.jeanabelle.nl. Selecteer de behandeling ‘knippen voor Armenië op zondag 18 oktober’ en een tijdslot. De actie is alleen op de locatie aan de Koestraat 15 in Amersfoort. Kun je niet langskomen maar wil je toch een steentje bijdragen? Dan kun je eenvoudig een gift overmaken via www.armeniefonds.nl. Elke euro is welkom!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie