Afbeelding
Gemeente Amersfoort

Amersfoort pakt fietsroute Laan der Hoven aan

12 oktober 2020 om 14:03 Verkeer en vervoer

AMERSFOORT De Laan der Hoven is één van de belangrijkste en drukste fietsroutes tussen het centrum van Amersfoort en Nieuwland. De gemeente Amersfoort wil deze route comfortabeler en veiliger maken voor fietsers. Het vroeg omwonenden en gebruikers van deze route vorig jaar zomer al mee te denken over de aanpassingen. Hier heeft de stad veel informatie gekregen die we met behulp van het Verkeersadviesbureau Goudappel Coffeng verwerkt is in een voorlopig ontwerp.


Lezers kunnen op twee manieren op het ontwerp van de Laan der Hoven reageren. Via het online formulier of telefonisch. Via het formulier heeft de voorkeur omdat deelnemers dan vast wat informatie kan en teruggebeld kunnen worden. 

Reageer voor 23 oktober 2020 via het online formulier. Geef ook aan of u teruggebeld of gemaild wilt worden voor een toelichting of een reactie van ons.

Teruggebeld worden? Dan is het handig als een aantal tijdsblokken aan te geven voor de bereikbaarheid in week 43 en/of week 44. Op doordeweekse avonden mag ook.

Meer op www.amersfoort.nl 

Reactieformulier 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie