Afbeelding
Arjan Klaver

Schoonderbeek Amersfoort nieuwe hoofdsponsor van vv Hoogland

6 oktober 2020 om 12:20 Voetbal

AMERSFOORT Schoonderbeek Bouw is vanaf het nieuwe voetbalseizoen 2020-2021 de hoofdsponsor van de grootste voetbalvereniging van Amersfoort, vv Hoogland.

De afgelopen 15 jaar was Albert Heijn Hoogland hoofdsponsor. Na de verkoop van de AH-franchise winkel in Hoogland door Nol Köhler, heeft AH Zaandam het sponsorschap de afgelopen 3 jaar met veel plezier voortgezet. Door beleidswijzigingen in Zaandam is hieraan sinds kort een eind gekomen en heeft Schoonderbeek het stokje van de voormalige hoofdsponsor overgenomen.

Schoonderbeek, een echt Amersfoorts familiebedrijf met haar roots in Hoogland, is een gerenommeerd projectontwikkelaar en bouwbedrijf in de regio. Het bedrijf houdt van voetbal en is zeer betrokken bij sport. Daarom is Schoonderbeek bij veel voetbalverenigingen en andere sportverenigingen in de regio vertegenwoordigd als partner.

FC UTRECHT Onlangs werd Schoonderbeek ook hoofdsponsor van de Academy en Bijzonder FC Utrecht. Duurzame relaties met verenigingen zijn belangrijk en geven veel energie, aldus Evert Schoonderbeek onlangs in een interview over de samenwerking met FC Utrecht.

Duurzame samenwerking is ook voor vv Hoogland een belangrijk aanknopingspunt om een sportieve en veilige omgeving te creëren voor de jeugd in Amersfoort. Breedtesport, gezonde sportieve prestaties en een gezellige sociale omgeving samen met alle betrokken partijen en sponsoren staan dan ook hoog in het vaandel bij de voetbalclub in Hoogland.

GROOTSTE VERENIGING vv Hoogland is de grootste vereniging van Amersfoort met ruim 1800 leden. Sportieve jongens en meiden spelen wekelijks vol enthousiasme en plezier in de KNVB-voetbalcompetitie. Veel teams zijn het afgelopen voetbalseizoen gepromoveerd. Het eerste herenteam is de afgelopen jaren zelfs diverse keren gepromoveerd en speelt momenteel in de derde divisie van de KNVB.

Schoonderbeek was al een belangrijke partner bij vv Hoogland en shirtsponsor van alle teams behalve heren 1. Sinds kort speelt ook dit team in een nieuw shirt met de naam van de hoofdsponsor op de borst, en willen zij ook dit seizoen de sportieve ambities van Hoogland waarmaken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie