Afbeelding
Gemeente Amersfoort

Amersfoort neemt extra maatregelen om verspreiding corona tegen te gaan

2 oktober 2020 om 14:28 Corona

AMERSFOORT Naast de maatregelen in de noodverordening worden in de binnenstad van Amersfoort extra maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

Zo worden bezoekers aan de binnenstad er extra op geattendeerd om afstand te houden en worden de bezoekersstromen voortaan gescheiden door middel van een witte lijn op het midden van de winkelstraat. Deze lijn komt op de Langestraat, Utrechtsestraat en Arnhemsestraat. Ook worden er hekken geplaatst en verkeersregelaars ingezet om mensen te verzoeken hun fiets in de fietsenstalling te plaatsen. Dat moet ervoor zorgen dat mensen beter afstand kunnen houden. 

TIJDEN De hekken staan op vrijdag en zaterdag tot 17.00 uur aan de rand van het kernwinkelgebied in de binnenstad. Daarnaast worden er ook hekken geplaatst bij Lieve Vrouwekerkhof bij en achter de toren en bij de Hof / Zevenhuizen (doorgang van winkelstraat naar Hof). Deze hekken staan er tot 19.30 uur.

VERKEERSREGELAARS Op de vrijdagmarkt op Eemplein zijn vanaf 09.30 uur twee verkeersregelaars aanwezig. En op zaterdag komen er hekken bij de markt Havik / Hof van 09:30 - 17:00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie