Nueva Manteca
Nueva Manteca Eric van Nieuwland

Nueva Manteca speelt bij Observant

2 oktober 2020 om 12:44 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

In samenwerking met festival Dias Latinos brengt de Observant maandelijks een zwoele muziekavond. Woensdag 14 oktober speelt Nueva Manteca met als gastartiest pianist Carlos Matos. De aanvang is 20:00 uur en de entree € 10,00. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de Observant.

Omdat het nu frisser wordt heeft De Observant de binnenplaats overkapt. Met verwarming en dekentjes is het er lekker knus terwijl er voldoende ventilatie is en iedereen toch op afstand zit. Zo kunt u ook deze herfst comfortabel genieten van mooie optredens!

De legendarische band Nueva Manteca is terug in al zijn glorie - een nieuwe, adembenemende band met een frisse, internationale line-up afkomstig uit Nederland, Uruguay, Duitsland en Venezuela. De band tekende voor maar liefst twaalf albums, onder andere uitgebracht door het fameuze Blue Note label. Nueva Manteca speelde op festivals, podia en clubs over de hele wereld, waaronder vele malen op North Sea Jazz Festival. Deze mannen zorgen voor een virtuoze, flitsende en warme muzikale latin jazz avond pur sang!

Zij worden deze avond bijgestaan door pianist, componist en arrangeur Carlos Matos. Hij is de virtuoze muzikale ambassadeur van Kaapverdische muziek in Europa. Reken maar op lekkere muzikale verrassingen - Carlos Matos ‘at his best’!

Line up:
Carlos Matos – piano
Oscar Cordero – trompet
Ben van den Dungen – saxofoon
Samuel Ruiz – bas
Enrique Firpi – drums
Nils Fischer – percussie

Voorafgaand aan het concert kunt u genieten van de jazzhap. Een heerlijke maaltijd tussen 18.00 en 19.30 uur voor €16,50. Deze avond serveert de Observant biefstuk met rozemarijn aardappeltjes en groentenratatouille. Ook de jazzhap reserveert u gemakkelijk via de website van de Observant.

Let op: dit is een concert met zitplaatsen. Dansen is helaas volgens de laatste noodverordening nog niet toegestaan.

Stadscafé de Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort
www.observant.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie