Afbeelding
VVZA

Voorzitter van VVZA blijft toch aan: ‘Ik heb nog eens goed nagedacht’

1 oktober 2020 om 16:00 Voetbal

AMERSFOORT Hij had aangegeven te stoppen bij voetbalvereniging VVZA, maar Piet Beltman blijft toch voorzitter. De club is erin geslaagd een vrijwel nieuw bestuur te formeren, waardoor de taken van Beltman iets minder worden. Dit, in combinatie met het niet kunnen vinden van een nieuwe voorzitter, heeft ervoor gezorgd dat de inwoner van Amersfoort aanblijft. 

door Jeroen van der Veer

De voetbalclub uit Amersfoort had een speciale ‘bestuurlijke vacatures werkgroep’ geformeerd en met kartrekkers Edwin van Burgsteden en Romee Stoffels werden de juiste personen gezocht voor de juiste posities. Daarin lijkt men geslaagd en op de algemene ledenvergadering op maandag 26 oktober worden zij gepresenteerd. 

,,In de afgelopen periode heb ik de nodige contacten gehad met de nieuwe bestuursleden”, aldus Beltman. ,,Deze verliepen heel prettig. Ik ben toen nog eens goed nagedacht en in goed overleg besloten om nog een jaar door te gaan. Ik vind het leuk, zeker niets ten nadele van de huidige bestuursleden, om weer met een nieuwe groep aan de slag te gaan.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie