Sportvelden Overlast door Farel College

30 september 2020 om 15:22 lokaal Deel je nieuws

Hoewel men op 22 september j.l. via Social Media aangaf dat er protest acties zouden komen op terrein Farel College ivbm mondkapjesplicht zou ik toch willen pleiten voor het volgende:

Op de sportvelden aan het Rederijkerspad wordt weer volop gesport. En al jaren horen omwonenden niets anders dan hysterisch gillen, vloeken en ziektenamen geschreeuwd worden.

Het competitieve spel element is een uitleven van jewelste. Als men alle ziektes heeft gehoord op het sportveld (omwonenden hebben daar familie aan verloren) dan mag men na het gevloek opgelucht ademhalen als de koters zonder esthetische mondkapjes van het sportveld afgaan.

Nederlandse jeugd staat overal ter wereld bekend als de kids met de grootste mondjes. En ik merk nu al dat hoewel je het kindermishandeling kunt noemen in een artikel, dat de grootste kindermishandeling mogelijk is, dat ouders het toestaan dat hun kinderen zich zo gedragen in het openbaar.

Wie weet wat voor goeds de mondkapjes hier toch nog aan kunnen doen. Al was het maar dat alle verbale ziektes en verwensingen tijdelijk gemuilkorfd worden.

Jeugd van de toekomst. Ik houd mijn hart vast!

Nijman Amersfoort

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie