Eline Sinke en Mike Amang: ,,Wij stellen De Ketobox voor je samen."
Eline Sinke en Mike Amang: ,,Wij stellen De Ketobox voor je samen." Arnoud J Spaaij
Advertorial

Met De Ketobox simpel kilo’s kwijt

23 september 2020 om 15:20 Zakelijk

AMERSFOORT Met de officiële introductie van de eerste Ketobox startten Mike Amang en Eline Sinke een nieuw effectief programma om goed in vorm te komen. Op het Disselplein op de stoep van Fitness 365 presenteerden zij vorige week de eerste deelnemers het handige programma om af te vallen.

Arnoud J Spaaij

Personal trainer Mike Amang weet uit ervaring aan te geven hoe lastig het kan zijn om af te vallen. ,,Daarom is het goed om er hulp bij te gebruiken”, legt Amang uit. ,,Zo is het idee ook ontstaan. Begin dit jaar kwamen twee vriendinnen met de vraag of ik een goed voedingsprogramma kon samenstellen om overtollige kilo’s kwijt te raken. Daar hebben we een softwareprogramma voor ontwikkeld gebaseerd op een ketogeen eetpatroon. Als personal trainer weet ik hoe moeilijk een dieet kan zijn en daarom baseerden we dit op een tijdelijke eetpatroon.”

De Ketobox is een programma dat voor iedere individu wordt samengesteld aan de hand van een vragenlijst. ,,Daaruit ontstaat een persoonlijk plan met lekkere en makkelijke dingen die je zelf kan maken inclusief een wekelijkse boodschappenlijst waarbij rekening is gehouden met minimale voedselverspilling. Echt heel eenvoudig, een kind kan de was doen”, legt Amang uit. ,,Met het persoonlijke plan wordt de koolhydraat-inname beperkt tot een minimum, maar heb je niet het gevoel dat je lekkere dingen hoeft te laten staan. We bieden namelijk heerlijke alternatieven die je gewoon iedere dag kunt eten. Je lichaam schakelt hierdoor over op een effectieve vetverbranding terwijl je dus niet het gevoel hebt dat je iets mist. Deze staat van vetverbranding wordt ook wel ketose genoemd.”

Bij aanvang geef je een aantal gegevens op via een formulier op de website. Je gewicht, lengte maar ook bijvoorbeeld of je sport. ,,Wij stellen dan zorgvuldig het programma samen met de passende hoeveelheid calorieën, de gerechten en ingrediënten. De Ketobox bevat dit persoonlijke plan, inclusief de zorgvuldig geselecteerde supplementen en handige gadgets. Je kunt een plan samenstellen voor vier weken of voor acht weken als je langer in ketose wilt blijven.”

Ketose en koolhydraat arme diëten bestonden al. Met soms tot veertig procent minder suiker maar bij De Ketobox gaat gaat het om vijftig procent minder. Door het volgen van het dieet haal je je energie uit vetten en eiwitten en bijna niet uit koolhydraten. ,,We hebben het grondig en uitgebreid getest met enorm goede resultaten. Collega’s van deelnemers reageerden bovendien met jaloerse blikken op het eten dat ze meenamen naar werk”, lacht Mike Amang. ,,Pas daarna hebben we De Ketobox als nieuw product opgezet. Deze week is de eerste groep enthousiastelingen begonnen. Die deelnemers kregen afgelopen donderdag persoonlijk hun Ketobox overhandigd.”

De Ketobox biedt een natraject aan om deelnemers te begeleiden bij het overstappen op een ander eetpatroon, zonder hun behaalde resultaat te verliezen.

De Ketobox
deketobox.nl
info@deketobox.nl
tel. 06-83574287

Arnoud Spaaij
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie