Afbeelding
Politie.nl

Politie zoekt beelden en getuigen van mishandeling vrouw

10 september 2020 om 18:34 Misdaad

AMERSFOORT De politie is op zoek naar getuigen van het mishandelen van een vrouw in Amersfoort. Ook mensen met camerabeelden wordt gevraagd die beelden te delen met de politie.

Een vrouw werd dinsdagavond 8 september lastiggevallen. Hierbij werd geweld gebruikt. De politie heeft hiervoor een verdachte aangehouden. Uit onderzoek blijkt dat er ook een tweede vrouw is door de verdachte is benaderd.

Het gebeurde allemaal op dinsdagavond 8 september tussen 21.30 en 22.15 uur in de omgeving van het Sabapad, de Curaçaolaan en de Surinamelaan. Er is direct een onderzoek gestart. Hierbij zijn onder meer de politiehelikopter en een speurhond ingezet. Eerder deze week meldde de politie al dat er inmiddels een verdachte is aangehouden.

GETUIGEN De recherche is op zoek naar getuigen die deze avond in de wijde omgeving van het Sabapad iets hebben gezien of gehoord. Mogelijk zijn er mensen in deze buurt die camerabeelden hebben gemaakt van de omgeving. Met hen komt de recherche graag in contact.

Ook kan het zijn dat getuigen hebben gezien of gehoord dat de man mensen lastig viel of zelfs aanviel op die bewuste avond of in de dagen ervoor.

,,Heeft u informatie die het onderzoek verder kan helpen, dan komen we graag met u in contact. Alle informatie helpt”, aldus de politie. Tips doorgeven kan door het tipformulier van de politie in te vullen of door te bellen met 0900-8844. Anoniem melden kan ook. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie