Luc van Bussel ( Regardz Hospitality Group/BerghotelAmersfoort), Roland van Hierden (ICT Concept), Denise Notenboom (Rabobank Amersfoort Eemland), Bas Besseling (Marxman Advocaten), Michiel Heilijgers(Regardz Hospitality Group/Berghotel Amersfoort).
Luc van Bussel ( Regardz Hospitality Group/BerghotelAmersfoort), Roland van Hierden (ICT Concept), Denise Notenboom (Rabobank Amersfoort Eemland), Bas Besseling (Marxman Advocaten), Michiel Heilijgers(Regardz Hospitality Group/Berghotel Amersfoort). Theo Scholten

Ook Bergparty slachtoffer van corona

10 september 2020 om 09:48 Zakelijk

AMERSFOORT Waar ondernemers en bestuurders uit de regio elkaar in voorgaande jaren in september nog fysiek ontmoetten in het Berghotel Amersfoort voor de Bergparty, laten de ontwikkelingen rondom het coronavirus dit nu niet toe. Daarom hebbende initiatiefnemers besloten de 17de fysieke bijeenkomst, die gepland stond voor vrijdag 11 september, niet door te laten gaan.

De Bergparty is al jaren een gebruik in Amersfoort en omstreken. Met dit netwerkevenement wordt jaarlijks het nieuwe zakenseizoen voor de regio Amersfoort ingeluid.

Denise Notenboom, directievoorzitter Rabobank Amersfoort Eemland: ,,Uiteraard hopen wij dat ondernemend Amersfoort elkaar volgend jaar, als onderdeel en aftrap van dit platform, alsnog fysiek kan ontmoeten tijdens een (uitgestelde) zeventiende editie van de fysieke Bergparty. Natuurlijk om samen het glas traditiegetrouw te heffen op een succesvol en minder stressvol nieuw zakenseizoen, maar ook om de onderlinge banden weer eens goed aan te halen.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie