Flyer Concert The Wanderer
Flyer Concert The Wanderer N.v.t.

Pop-up Outdoor Concert The Wanderer

3 september 2020 om 14:58 Muziek Deel je nieuws

Project New Earth presents: The Wanderer!

De mannen van The Wanderer staan op het punt om keihard door te breken. Toch ligt hun kracht en bezieling in kleine, intieme concerten. Wat je hoort is rauw, puur, kwetsbaar én krachtig.

Beleef dit bijzondere outdoor concert op een geheime locatie middenin de natuur in Amersfoort (bij regen zitten we sowieso droog!). De plekken zijn beperkt. Tickets zijn 17,50 euro en te reserveren via: hello@projectnewearth.nl.

 

The Wanderer

The Wanderer is het verhaal van zanger Nikos Frangiskatos. Van open podia naar huiskamerconcerten en uitverkochte shows in o.a Paradiso Amsterdam.

The Wanderer gaat over transformatie en menszijn, over eerlijkheid naar jezelf en het volgen van hart en ziel. Kwetsbaar in woord en hoopvol in geluid. Je níet laten raken is geen optie.

Hun debuut single 'We're All Going Home' heeft meer dan een miljoen luisteraars op Spotify. 


Project New Earth

Project New Earth is een educatief & maatschappelijk initiatief en heeft als intentie om persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en duurzaamheid te stimuleren en mens en aarde te verbinden. Dit doen we door middel van diverse (pop-up) activiteiten, lezingen, workshops & trainingen.

 

Veiligheid gewaarborgd!

Wij houden ons tijdens dit openlucht event zeer strikt aan alle geldende COVID19 richtlijnen van het RIVM. Alle tweetallen zitten van elkaar gescheiden door middel van plastic ‘tussenwanden’. De tent/overkapping is aan alle kanten open voor frisse lucht. Veilig en droog.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie