HofLadies
HofLadies Aangeleverd

Bijzondere editie Rondje van de Stad

27 augustus 2020 om 10:59 Evenementen Deel je nieuws

Theatergroep De Luie Honden presenteert dit jaar een bijzondere versie van ‘Rondje van de Stad’. In plaats van open monumenten gevuld met artiesten en publiek kan je de locaties en artiesten nu digitaal bezoeken en ontmoeten. Met een culturele wandelroute bieden De Luie Honden je een uniek digitaal Rondje van de Stad.  

 

Vanaf zondag 13 september kan je de heuse culturele wandelroute lopen langs 14 prachtige plekken in het centrum van Amersfoort. Via het scannen van QR codes kom je meer te weten over de historie en verhalen van deze plekken en valt er een hoop te beleven door de digitale optredens van artiesten van Amersfoortse bodem. De acts zijn heel divers. Poëzie, muziek, theater en performance, het komt allemaal aan bod. Op sommige locaties hebben de artiesten speciaal iets gemaakt op en over de desbetreffende plek en soms hebben de artiesten de plek gebruikt als inspiratie.  

 

Door de aankoop van het Rondje van de Stad Routeboekje kan je zelf een geschikt moment kiezen om veilig de culturele wandelroute te lopen. Gewapend met een telefoon met QR code scanner en koptelefoon biedt deze wandeling verrassende elementen. Koop het Rondje van de Stad Routeboekje voor 2,50 bij de VVV Amersfoort of bestel het boekje via de website www.rondjevandestad.nl. 

 

Zondag 13 september is het feestelijke startsein van Rondje van de Stad en kan de route voor het eerst gelopen worden. Routeboekjes kunnen die dag vanaf 11.00 uur ook gekocht worden bij de Rondje van de Stad-stand op de hoek van Grote Spui / Schimmelpenninckkade vlak bij de Koppelpoort. Betalen kan met pin en contant. Tevens kan je de wandelroute op die dag aangenamer maken door een speciaal ‘Rondje van de Stad’ picknicktasje te bestellen met allerlei lekkernijen. Bestel deze ook via de website en haal het tasje op de gekozen tijd op 13 september af.  

 

Gratis live optreden en kindervoorstellingen op zondag 13 september 

Om de start van deze unieke editie te vieren, is er op 13 september ook een live programma met optredens van de HofLadies en een live kinderprogramma met een drietal GRATIS kindervoorstellingen. Marianne van Houten speelt haar voorstelling ‘De Mopperwolk’, Susanne Rosmolen presenteert een Kinder-Cello Concert en Waardenburg en Engelhard spelen de muzikale voorstelling ‘Assepoester en het Burgerweeshuis’. De voorstellingen spelen op het schoolplein van Basisschool Sint Joris aan de Schimmelpenninckkade 2.  

 

Bemachtig een boekje en scan, luister, kijk en geniet van al het moois wat Amersfoort te bieden heeft.


Kijk voor actuele informatie en tijden op: www.rondjevandestad.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie