Afbeelding
Greetje Mulder

Familievoorstelling vol Oudhollandse liedjes in Openluchttheater033

7 augustus 2020 om 14:31 Evenementen

AMERSFOORT De SRO programmeert deze zomer een mooie serie kindervoorstellingen op zondagen in het Openluchttheater033. Het theater is ruim van opzet en de voorstellingen die dit jaar staan zijn kleinschalig. Zo kunnen de bezoekers zich gemakkelijk aan de coronamaatregelen houden.

Zondag 16 augustus komt Het Kleine Theater optreden met de voorstelling ‘Het Zigeunermeisje, huilend op een steen’. Een vrolijke, muzikale voorstelling vol Oudhollandse liedjes en vreemde figuren. Een feest van herkenning voor iedereen tussen twee en honderd jaar. Zoals altijd, bij Het Kleine Theater.  Er wordt om 11:00 en 13:00 uur gespeeld.

Er zat een klein Zigeunermeisje huilend op een steen, helemaal alleen, al honderden jaren. Ze heeft er genoeg van. Ze houdt helemaal niet van huilen. Waarom zit ze nou toch ook in zo'n verdrietig liedje. Zat ze maar in een vrolijker liedje. Ze heeft haar wens nog maar net uitgesproken of er verschijnt een personage uit een ander liedje, en daarna nog een, en nog een... tot er ineens een prins voor haar neus staat. Uiteindelijk is ze allesbehalve alleen.

De voorstelling duurt veertig minuten en is geschikt voor iedereen vanaf twee jaar. Aangeraden wordt om tijdig kaartjes te kopen. Kaarten zijn uitsluitend online verkrijgbaar. De entree is € 7,50. De toegang voor kinderen van nul en één jaar is gratis. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het Openluchttheater033 (www.openluchttheateramersfoort.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie