Bustour WSP regio Amersfoort door de regio

6 augustus 2020 om 10:22 Zakelijk Deel je nieuws

Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) gaat in september de regio in. Met een vintage volkswagenbusje bezoeken accountmanagers van het WSP van 14 t/m 29 september industrieterreinen in Amersfoort en omgeving. Werkgevers kunnen tijdens deze tour op een laagdrempelige manier in contact komen met het WSP.

Dienstverlening WSP

Het WSP is een samenwerking tussen het UWV en de regiogemeenten en helpt werkgevers kosteloos met de werving en selectie van nieuw personeel of sociaal ondernemen. Het WSP heeft zicht op alle werkzoekenden in de arbeidsmarktregio. Juist nu zijn veel mensen op zoek naar werk, waaronder hele goede kandidaten die net in de WW zitten en ZZP-ers op zoek naar een vaste baan.

Waar stopt onze bus?

De bus stopt in alle gemeenten in onze arbeidsmarktregio. In Amersfoort kun je ons op de volgende plekken vinden:

Maandag 14 september:  

10.00 – 13.00 uur: Stationsgebied Amersfoort

14.00 – 17.00 uur: Voor Restaurant Rauw Kaliumweg 8 Amersfoort (Industrieterrein de Isselt)

Woensdag 23 september:         

10.30 – 13.00 uur: PrivaZorg aan Hardwareweg 14 Amersfoort (Industrieterrein De Hoef)

14.00 – 17.00 uur: Royal Topzorg aan Maanlander 43 Amersfoort (Industrieterrein Calveen)

Maandag 28 september:

14.00 – 17.00 uur: Kindercentrum Bzzzonder aan Caraïben 6 Amersfoort (Vathorst)

Kijk voor het complete tourschema op: www.wspregioamersfoort.nl/actueel/bustour/ 

Wil je dat we ook bij jouw bedrijf binnenstappen? Mail naar communicatiewsp@amersfoort.nl. We plannen dan vast een bezoek tijdens de tour. Ook is het mogelijk om zelf naar onze bus te komen. Daarnaast stappen accountmanagers bedrijven op het industrieterrein binnen.

Richtlijnen rondom corona

We volgen de richtlijnen van het RIVM om besmettingen te voorkomen. Zo spreken we iedereen buiten of bij regen overdekt. Daarbij houden we rekening met anderhalve meter afstand en er is desinfectiemateriaal beschikbaar. Wanneer het door ontwikkelingen van het coronavirus niet mogelijk is elkaar persoonlijk te ontmoeten, maken we een digitale afspraak. 

De bustour is onderdeel van Perspectief op Werk. In dit programma werkt het WSP regio Amersfoort samen met diverse organisaties in de regio om meer kansen te creëren voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie