Anita Schimmel, mede-oprichter en bestuurder van zorgorganisatie King Arthur Groep heeft laten weten dat zij haar functie per 1 oktober 202

2 augustus 2020 om 09:23 Nieuws Deel je nieuws

“De afgelopen 12 jaar hebben Jarcine Spaander, (mede-oprichter van King Arthur Groep), en ik met heel veel plezier en toewijding King Arthur Groep opgericht en ontwikkeld tot een veilig en warm (t)huis voor mensen met dementie.

Het is nu mijn wens mijn focus te verleggen en een bijdrage te leveren aan het verbeteren van het leven van vrouwen met oedeem na borstkanker. Dit laat zich niet combineren met mijn werk en rol binnen King Arthur Groep.

Nu King Arthur Groep zich in haar volgende fase van ontwikkeling bevindt, van pionier naar professionele zorgorganisatie, is dit een geschikt moment. Er staat een stevig fundament en Jarcine Spaander en ik kijken met vertrouwen naar de toekomst.”

Voorzitter Helene Wüst van de Raad van Toezicht van Stichting KAG Zorg: “Wij hebben respect voor het besluit van Anita Schimmel. Anita Schimmel en Jarcine Spaander hebben  de zorgorganisatie King Arthur Groep met grote energie, betrokkenheid en ondernemerschap opgericht en ontwikkeld tot een prachtige organisatie. De organisatie staat er goed voor en is klaar voor een nieuwe fase.”

“De komende periode zullen wij als Raad van Toezicht samen met Jarcine Spaander, die als bestuurder blijft bij de organisatie, de besturing herstructureren, passend bij de huidige fase van de organisatie.” 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie