Afbeelding
Politie

Agenten lichtgewond geraakt bij arrestatie in Amersfoort

26 juli 2020 om 17:26 Misdaad

AMERSFOORT Twee politieagenten zijn zaterdagochtend gewond geraakt tijdens een arrestatie in Amersfoort. Dat schrijft de politie op Facebook. 

De politie kreeg gisterochtend rond 07.10 uur melding van overlast door lachgasgebruik in de omgeving van Isoldepad, in de wijk Schuilenburg. ,,De collega's troffen ter plaatse een personenauto aan met een lachgascilinder", meldt de politie. ,,Bij de auto waren geen personen te zien. Kort daarna hebben de collega's in de bosjes nog een cilinder aangetroffen op aanwijzingen van een melder." 

VERZET ,,Na onderzoek zijn de collega's naar het adres van de tenaamgestelde van de personenauto gegaan", gaat het Facebookbericht verder. ,,De persoon die opendeed wilde nergens aan meewerken terwijl de collega's het in eerste instantie bij een gesprek wilde laten. Op het moment dat het gesprek afgerond was begon de persoon de collega's te beledigen." 

De politie besloot daarop het identiteitsbewijs van de persoon in te vorderen. Daarop volgde een kort gesprek waarin de persoon wederom de agenten beledigde. De politie besloot daarna deze persoon aan te houden. Hierbij heeft de persoon zich dusdanig verzet dat twee agenten gewond zijn geraakt. 


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie