De winnende foto van 2019 in de  Zomerfotowedstrijd.
De winnende foto van 2019 in de Zomerfotowedstrijd. Elise Huijskes

Deel jouw mooiste zomerfoto met De Stad Amersfoort en maak kans op prijzen

20 juli 2020 om 06:50 Recreatie

AMERSFOORT Maakt u de ultieme zomerfoto? Doe mee aan de zomerfotowedstrijd van De Stad Amersfoort.nl en maak kans op een plekje in de krant en een prijs. Struinen door sfeervolle steden, genieten van gezelligheid op de camping of ontspannen in de eigen achtertuin. In de zomervakantie is er altijd wel een aanleiding om mooie foto's te maken. Welke foto stuurt u in voor de zomerfotowedstrijd van De Stad Amersfoort.nl?

Jaarlijks ontvangt de redactie tientallen foto's, van dichtbij en uit verre oorden; alles mag. Een selectie krijgt een plek in de krant. Aan het eind van de zomervakantie kiest de jury de winnaars. Eeuwig roem valt hen ten deel, maar de redactie deelt ook vrijkaarten voor Pathé, de Waterlijn en de Keijlijn uit.

SPELREGELS Om in aanmerking te komen voor plaatsing in de krant en de hoofdprijs moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

- Foto's moeten in een hoge resolutie (bestand van minimaal 750 kb) worden aangeleverd
- Vermeld duidelijk waar en wanneer de foto is gemaakt en wie of wat er op de foto is te zien. Waarom is deze foto bijzonder voor u?
- Alleen lezers uit het verspreidingsgebied van de krant dingen mee naar de prijzen.
- Foto's moeten deze zomer zijn gemaakt.
- Maximaal één inzending per persoon
- Inzenden is mogelijk tot woensdag 26 augustus 12.00 uur. Mail uw foto met de gevraagde gegevens naar stad.amersfoort@bdu.nl

FOTOTIPS U hoeft geen dure camera te hebben om de winnende foto te maken. Soms is het een kwestie van geluk: u bent op het juiste moment op de juiste plaats. Maar ook originaliteit en creativiteit zijn onmisbaar. De ervaring leert dat foto's met mensen erop het goed doen. En natuurlijk geldt: fotografeer met de zon in de rug. Ook belangrijk: verstuur de originele fotobestanden in plaats van bijvoorbeeld plaatjes van WhatsApp. Die zijn over het algemeen te klein om mooi af te drukken. Veel succes!


De winnende zomerfoto van 2018. - Noa van Doorn

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie