Afbeelding
Rapper Boef

Rapper Boef bezoekt Ralf Snier uit Amersfoort: ‘Echt super vet’

16 juli 2020 om 19:10 Mensen

AMERSFOORT Na een oproepje op Instagram is het Ralf Snier gelukt één van de bekendste artiesten van Nederland naar Amersfoort te lokken. De populaire rapper Boef kwam in zijn knalgele Lamborghini langs bij zijn huis in Zielhorst en daar volgde een meet and greet. ,,We hebben een ritje gereden in zijn dikke auto en wat foto’s gemaakt.”

door Jeroen van der Veer

Deze week bracht de rapper een album uit en veel van deze nummers zijn al veel meer dan 100.000 keer beluisterd. Ook op Instagram is Boef met meer dan 1 miljoen volgers één van de grootsten en op dit social-mediakanaal toont de rapper regelmatig zijn dankbaarheid. Zo ook donderdagochtend, toen hij vroeg bij wie hij langs kon komen.

Uiteraard volgden er duizenden aanmeldingen en ook Snier waagde een poging. ,,Ik vroeg of ‘ie naar Amersfoort kwam”, blikt de tiener terug. ,,Al vrij snel kreeg ik een reactie met de vraag wat mijn adres was. Of ik het geloofde dat hij langskwam? Ja. Ik lag lekker op bed, want ik had een chill-dagje, maar heb mij direct omgekleed.”

Ik lag lekker op bed, want ik had een chill-dagje, maar heb mij direct omgekleed

Binnen twintig minuten reden twee luxe auto’s zijn straat in en volgde de ontmoeting tussen rapper Boef en Snier. ,,Vrij ongemakkelijk”, zegt de Amersfoorter lachend. ,,Hij filmde direct voor zijn insta-stories en ik was een beetje overdonderd.”

Na een gesprekje reden de twee nog even in de Lamborghini door de straten van Zielhorst en werden na afloop foto’s gemaakt. ,,Super vet toch? We hebben even gesproken over wat ik van zijn album vond en wat mijn toekomstplannen zijn. Daarna ging ‘ie verder naar andere fans.”

Een van die fans bezocht Boef in Kattenbroek, is te zien op zijn Instagram. Na daar ook een fotosessie te hebben gedaan, vertrok de rapper uit Amersfoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie