Afbeelding
Gemeente Amersfort

Zielhorsterweg afgesloten voor werk aan spoor

16 juli 2020 om 14:59 Verkeer en vervoer

AMERSFOORT De Zielhorsterweg is van zaterdagavond 25 juli tot dinsdagochtend 28 juli afgesloten voor het verkeer. Omleidingen staan met borden aangegeven. De afsluiting van de weg is nodig in verband met het vervangen van spoorwissels ter hoogte van station Amersfoort Schothorst, meldt de gemeente.

Aan de oostzijde van Amersfoort Centraal wordt een aantal wissels vervangen omdat ze binnenkort aan het einde van de levensduur zijn. Deze wissels worden in 2020 en 2021 vervangen of verwijderd. Dura Vermeer gaat deze werkzaamheden in opdracht van ProRail uitvoeren aan de oostkant van Amersfoort.

Op woensdag 22 juli om 16.00 uur starten de werkzaamheden en deze eindigen op 3 augustus om 6.00 uur. In deze periode wordt er 24 uur per dag aan het spoor gewerkt. Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren wordt de Zielhorsterweg tijdelijk afgesloten vanwege de aanvoer van divers groot materieel. Omwonenden zijn per brief geïnformeerd, reinreizigers ondervinden weinig hinder van de werkzaamheden; de treinen blijven rijden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie