Dribbel Minishow
Dribbel Minishow © Eric Hill

Dribbel komt naar het Openluchttheater033

9 juli 2020 om 13:49 Podiumkunsten Deel je nieuws

De SRO programmeert deze zomer een mooie serie kindervoorstellingen op zondagen in het Openluchttheater033. Het theater is ruim van opzet en de voorstellingen die dit jaar staan zijn kleinschalig. Zo kunnen de bezoekers zich gemakkelijk aan de coronamaatregelen houden.

Zondag 19 juli beleeft Dribbel samen met alle peuters, kleuters én hun ouders een avontuur op de boerderij. Dribbel laat de verhalen uit zijn boeken tot leven komen en zingt daarbij vrolijke liedjes. Ook mag iedereen meedoen met een klompendans!

Samen met Dribbel beleven alle peuters, kleuters én hun ouders een avontuur op de boerderij. Maar alle dieren zijn kwijt! Herkennen de kinderen alle geluiden en helpen ze de dieren terug te vinden?

Na een tournee over de hele wereld is Dribbel van Theater Terra terug in Nederland voor de Dribbel minishow naar de bekende boeken van Eric Hill.

De voorstelling duurt 40 minuten en is geschikt voor iedereen vanaf 2 jaar. De voorstelling wordt om 11:00, 13:00 en 15:00 uur gespeeld. Er is ruimte voor een beperkt aantal bezoekers. Aangeraden wordt om tijdig kaartjes te kopen. Kaarten zijn uitsluitend online verkrijgbaar. De entree is € 7,50. De toegang voor kinderen van 0 en 1 jaar is gratis. Kaarten zijn verkrijgbaar via de Facebookpagina van het Openluchttheater033 (www.facebook.com/Openluchttheater033).

Adres
Openluchttheater033 (naast Bosbad Amersfoort)
Barchman Wuytierslaan 232, 3819 AC, Amersfoort

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie