Afbeelding
Zomerse sandalen

Stijlvol en comfortabel op pad met zomerse sandalen

7 juli 2020 om 10:17 Partnercontent

De zomer is in volle gang en het weer laat zich vaak van zijn zonnige en droge kant zien. Ook verschijnt er steeds meer positief nieuws omtrent de corona-maatregelen die langzaamaan  soepeler worden. We mogen bijvoorbeeld weer naar buiten, de horeca mag weer gasten verwelkomen en we mogen er weer op uit. Bent u ook van plan om diverse uitstapjes te maken en bent u een wandelfanaat? Dan ligt de wereld opnieuw aan uw voeten. Om ultiem van een wandeltocht te kunnen genieten, spelen verschillende factoren een rol. Naast een lichtgewicht rugzak met eten en drinken voor onderweg, is het prettig om soepel vallende en ademende kleding te dragen. Natuurlijk is het vooral van belang om schoeisel te dragen dat geschikt is om stevige wandelingen te maken.

Zomerse wandelschoenen 

Bij zomerse temperaturen is het prettig om schoenen aan te hebben die niet alleen een goede pasvorm hebben en comfortabel aanvoelen, maar ook luchtig zijn. Sandalen van goede kwaliteit combineren al die eigenschappen. Ook podologen ondersteunen de keuze voor het dragen van sandalen, mits die aan diverse eisen voldoen. Zo dient de demping gelijk te zijn aan die van wandelschoenen. Het voetbed moet de voeten de juiste ondersteuning bieden en de sandaal moet goed om de voet aansluiten, maar mag nergens knellen. Het Deense merk Ecco is al sinds de jaren zestig toonaangevend door schoenen te ontwerpen onder het motto: the shoe must follow the foot. Ze blinken stuk voor stuk uit dankzij hun comfortabele pasvorm en modieuze design. Daarom is schoenenmerk Ecco wereldwijd razend populair.

Lichtgewicht zool 

Ook op het gebied van sandalen die geschikt zijn om een flink aantal kilometers op te wandelen, heeft Ecco een naam hoog te houden. De Ecco sandaal Offroad wordt al vele jaren graag gedragen tijdens stevige wandeltochten. De verstelbare drie-punts-banden zorgen ervoor dat de sandalen tientallen kilometers lang goed blijven zitten. Omdat de Offroad is voorzien van een lichtgewicht zool, hoeft de voet maar weinig inspanning te leveren om de schoen te dragen. Het voorgevormde voetbed zorgt voor extra ondersteuning bij de voetboog en de hiel. De Ecco Offroad sandalen zijn er zowel voor sportieve dames als voor sportieve heren. Ze zijn er dit seizoen in trendy kleuren zoals black, tarmac en marine. De sandalen zijn aan de buitenzijde voornamelijk uitgevoerd in nubuckleer. De binenzijde en kleines tukjes rondom het leer zijn van textiel gemaakt.  

Gezond en elegant 

Dames die sandalen willen dragen die gezond zijn voor de voeten én een elegante uitstraling hebben, kiezen voor een damessandaal van Ecco, bijvoorbeeld voor het model Felicia. Deze stijlvolle, vrouwelijke sandalen hebben een asymmetrische cross-overstijl. Niet alleen de bandjes, maar ook het voetbed en de voering zijn volledig uitgevoerd in leer. Dat maakt dat u de hele dag zorgeloos op de Felicia sandalen kunt rondlopen. Ze zijn deze zomer verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en leverbaar in modische kleuren zoals: blauw, beige, bruin en zwart. Ook met de Ecco Flash sandalen komt u goed voor de dag. Dit type sandaal is er in twee verschillende modellen. Deze modellen zijn qua uitvoering weer anders. Alle modellen zijn voorzien van een lichtgewicht zolen en verstelbare klittenbanden. Hierdoor ervaart u veel gebruiksgemak en comfort. Flash is er in een witte, beige of zwarte kleur met accentkleuren in bijpassende tinten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie