Afbeelding
BDUmedia

Multiculturele supermarkt verkast van de Kamp naar Neptunusplein

6 juli 2020 om 12:12 Overig

AMERSFOORT Het heeft een tijdje stil moeten blijven, maar Amersfoort mag het nu weten; Omur Markt verkast van de Kamp naar het Neptunusplein en gaat zich vestigen in het pand waar voorheen de Jumbo zat. Wanneer de deuren geopend worden, is nog niet helemaal bekend. 

door Jeroen van der Veer

Sinds de Jumbo kenbaar maakte niet meer te vestigen op het Neptunusplein 66, werd de zoektocht gestart naar een nieuwe huurder. Meerdere gesprekken werden gevoerd en uiteindelijk is het Omur Markt geworden die er mag intrekken.

Deze zaak zit al enkele jaren gevestigd op de Kamp 58 en draait goed. Deze multiculturele supermarkt is gespecialiseerd in fruit en groente én in buitenlandse lekkernijen. Aan hun aanbod zal nauwelijks iets veranderen, al krijgt men straks wel de beschikking over veel meer vierkante meter.

,,Wij hopen onze klanten daar zo snel mogelijk te kunnen verwelkomen", laat de trotse eigenaar weten. ,,De verwachting is medio september/begin oktober open te kunnen gaan. Tot die tijd blijven wij gewoon open op de Kamp."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie