Een Zwoele Zomerse filmavond in de Pastorietuin

5 juli 2020 om 12:35 Film Deel je nieuws

Op zaterdagavond 18 juli as om 21:30 uur, organiseren de Vrienden van Martinus in de pastorietuin naast de Sint Martinuskerk in Hoogland een Zwoele Zomerse filmavond.
Iedereen is van harte welkom om te komen genieten van een mooie en goede speelfilm. Deze filmavond wordt georganiseerd om wat reuring te geven in Hoogland e.o. De corona betekende voor iedereen veel, omdat we elkaar amper konden ontmoeten, spreken, enz.
Het is daarom de reden dat de Vrienden van Martinus u bij elkaar wil brengen onder het genot van een drankje met de speelfilm.


De speelfilm start om 22:00 uur en eindigt om 23:59 uur

O BROTHER WHERE ART THOU?

Magnifiek gespeelde en gefotografeerde bewerking van Homerus' heldendicht Odyssee met Clooney in de hoofdrol als Everett Ulysses. Eind jaren dertig ontsnapt hij met sukkel Delmar (Nelson) en heethoofd Pete (Turturro) uit een chain gang. Volgens een blinde profeet zullen ze een fortuin vinden, 'maar niet het fortuin dat ze zoeken'. Geketend trekken ze het avontuur tegemoet, en ontmoeten een cycloop (zwendelaar John Goodman), sirenen en een duivelse wetsdienaar (Daniel von Bargen). De wonderschone soundtrack werd uitgeroepen tot countryplaat van het jaar.

Regie: Joel Coen, Ethan Coen
Cast: George Clooney, John Turturro, Tim Blake Nelson, John Goodman, Holly Hunter, Charles During, Del Pentecost, Daniel van Bargen, Chris Thomas King, Michael Badalucco, J.R. Horne, John Locke, Wayne Duvall en Musetta Vander.

Voor deze avond kunnen we maximaal 100 gasten ontvangen, want we houden in deze Coronatijd voldoende afstand van elkaar.

VOL = VOL!

 Wij vragen om een vrijwillige bijdrage!

Als de weersverwachtingen niet goed zijn, dan moeten we deze Zwoele Zomerse filmavond helaas annuleren.

Noteer deze datum en tijd alvast in uw agenda en kom gezellig zwoelen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie