Dabke is een vrolijke cirkeldans, waarvan de basis snel te leren is in de workshop.
Dabke is een vrolijke cirkeldans, waarvan de basis snel te leren is in de workshop. Bert Woudstra

Feestelijke 10e editie van Women Unlimited in het Eemhuis

11 maart 2018 om 21:58 lokaal Deel je nieuws

Op zondag 18 maart organiseert Stichting ArteGanza, in het kader van internationale vrouwendag, Women Unlimited, hét event voor vrouwen in Amersfoort. Deze feestelijke editie wordt door wethouder Bertien Houwing geopend en heeft een bruisend cultureel programma.

Bij Scholen in de Kunst kunnen vrouwen terecht voor diverse workshops, waaronder een workshop Dabke dansen. Spraakmakend talent Sonaly Sint Jago treedt op met Spoken Word: een opkomende kunstvorm die poëzie en podiumkunsten op unieke wijze combineert. Er is een kleurrijke bazaar voor Goods, Beauty & Lifestyle, een modeshow, live muziek en er zijn internationale hapjes.

In Bibliotheek Eemland gaan in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen politica's met elkaar in gesprek tijdens het politiek café van Women Unlimited. Daarnaast kunnen bezoekers luisteren naar boeiende lezingen door de Amersfoortse auteurs Shiva Karimi, Sieta Koet en Lena Landauer. Zij brachten boeken uit, waarin vrouwen een grote rol spelen.

In de centrale hal is een informatiemarkt met o.a. Amersfoortse vrouwennetwerken. Voor het complete programma en voorinschrijving van de workshops, kijk op: www.arteganza.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie