Presentator Arjan te Lintelo
Presentator Arjan te Lintelo Mediagroep EVA

Talkshow Eemland1 bespreekt heropening terrassen en 'babbelkapjes'

15 juni 2020 om 17:05 Overig

AMERSFOORT Sinds 1 juni mogen de terrassen weer open en als het aan Maicel van den Heuvel ligt, moet daar in Amersfoort zo veel mogelijk gebruik van worden gemaakt. Van den Heuvel is bestuurslid van samenwerkende horeca-ondernemers Hof en in de vierde aflevering van de nieuwe talkshow Eemland1 op EVA gaat verslaggever Laura bij hem langs. 

,,Die terrassen moeten vol. Zodra je maar een sprankje zon ziet, moet iedere Amersfoorter bedenken; kom we gaan even het terras op", aldus Van den Heuvel. 

BABBELKAPJES In de aflevering van de talkshow zitten ook de Leusdense Anna, Ilse en Linde, die al wekenlang bezig zijn met het naaien van de zogenoemde 'babbelkapjes', aan tafel. Dat zijn handgemaakte mondkapjes voor het goede doel. Ook fractievoorzitter van de Amersfoortse CDA, Micheline Paffen, schuift aan. Zij heeft het onder meer over de anderhalvemetersamenleving in de praktijk in de stad. 

MUZIEKBRANCHE Daarnaast verzorgt Lodewijk van der Linden live muziek. Hij komt ook aan tafel om te vertellen over de gevolgen van de coronacrisis voor de muziekbranche. De vierde aflevering van Eemland1 is vanavond te zien om 20.30 uur.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie