De akoestiek van de Sint Martinuskerk volgens Krijn Koetsveld

14 juni 2020 om 11:14 Muziek Deel je nieuws

In Hoogland hebben we een prachtige kerk staan en sinds enige tijd is Krijn Koetsveld bezig om de geestelijke werken van Claudio Monteverdi op CD te zetten Deze opnames komen uit negen boeken madrigalen van Monteverdi. Zo was hij in de afgelopen week druk bezig om geluidsopnames te maken in deze kerk voor dit project.

Krijn doet dit samen met enkele geweldige collega-musici die met hem in zee willen gaan. Deze stukken vragen namelijk om een iets grotere bezetting. Zo is in deze clip Krijn te zien die op het schitterende Monteverdi-orgel bespeelt en dat gebouwd is met subsidie van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.
Nu heeft hij in de week van 8 t/m 12 juni een aantal bijzondere opnames gemaakt in de Sint Martinuskerk te Hoogland. Dit beviel hem zeer goed en vooral is hij te spreken over de akoestiek van deze kerk. Lees meer over Le Nuove Musiche: https://www.lenuovemusiche.nl/nl/home/

Juist nu, hebben zij uw steun nodig!
Zij hebben dit project juist nu in versnelde vorm opgezet, omdat het een manier is om iets moois te doen, om wat te kunnen verdienen, en om ons klaar te maken met een prachtige opname voor de post-corona tijd! Help hen daarom om dit project te voltooien en steun hun crowdfundingactie, met leuke tegenprestaties!
Om hen te € steunen ga naar deze site: https://www.voordekunst.nl/projecten/10365-opname-selva-morale-e-spirituale-1

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie