Afbeelding
Frank Crebas

Lepeltje Lepeltje begint pop-up camping ‘Kallumaan’

11 juni 2020 om 12:48 Evenementen

AMERSFOORT Van juli tot en met eind augustus verrijst in 'Netl de Wildste Tuin' in Kraggenburg (vlakbij Emmeloord) Camping Kallumaan. Dit is een samenwerking van recreatiegebied Netl en Kultlab. Kultlab organiseert festivals zoals Lepeltje Lepeltje, Wildeburg, Into the Woods, Kannen en Kruiken. De partners bouwen samen een tijdelijk dorp vol 'wilde natuur', strandjes en creativiteit. 

,,Voor gasten worden hutjes, tipi’s en safaritenten klaargezet om te overnachten. Verder wordt er een sfeer neergezet die bezoekers van Lepeltje Lepeltje kennen: veel gezelligheid dankzij foodtrucks, grote kunstobjecten en een uitgebreid kinderprogramma."

Het idyllisch dorpje Kallumaan staat midden in de wilde natuur: struinen kan door bamboebossen, langs strandjes en kunstwerken. Actievelingen pakken de obstacle run van vier kilometer of zwemmen in drie kwartier een rondje door het water. Ontspannen kan bij verschillende barretjes en mobiele keukens is er voldoende ruimte om met afstand te hangen, spelen en ontspannen. Wekelijks vinden er kleinschalige optredens plaats.

Camping Kallumaan bevindt zich in Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg. Dit recreatiegebied is ‘natuur voor mensen’ en maar liefst 48 hectare groot (90 voetbalvelden). Het is een wirwar van kleine slingerpaadjes, bamboebossen, strandjes, duinen en water. ,,De ultieme plek voor jong en oud om op avontuur te gaan en te onthaasten."

Afbeelding
Afbeelding
Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie