Afbeelding
Cees Wouda

Struinen in de Tuinen Amersfoort opent aanmeldingen

10 juni 2020 om 16:33 Maatschappelijk

AMERSFOORT Tuinfestival Struinen in de Tuinen strijkt deze nazomer wederom neer in Amersfoort. Op zondag 6 september laten lokale amateurkunstenaars zien wat ze in huis hebben. 

Met Struinen in de Tuinen verwelkomen Amersfoorters hun goede buren en verre vrienden om samen te genieten van lokale acts. Tussen 12:00 en 17:00 uur kunnen nieuwsgierige toeschouwers struinen langs muziek op het gazon, modern ballet bij vijvers en theaterstukken in hofjes. ,,Ontdek in ruime tuinen de gastvrijheid van Amersfoort tijdens Struinen in de Tuinen 2020", vertelt Youri van der Plas. ,,Wij zijn blij dat Struinen in de Tuinen corona-proof door kan gaan. Alle optredens vinden plaats in de buitenlucht, er is voldoende ruimte om gepaste afstand te bewaren en de bezoekersaantallen per optreden zijn relatief klein. Ook geven we alle deelnemende tuineigenaren en artiesten corona-richtlijnen mee.”  

Meedoen als host of artiest. Ben jij gastvrij? Meld je dan aan met je voor- of achtertuin, oase of jungle, gemeenschappelijke buitenruimte of stadstuin. Ben jij geen muurbloempje en wil je graag optreden op bijzondere locaties? Iedere vorm van podiumkunst is welkom. Van dichter tot danser of singer-songwriter tot pantomimer.  Aanmelden met je tuin of als artiest kan tot 20 juli 2020 via struinenindetuinen.nl. 

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie