Steun de Wagenmeester!

9 juni 2020 om 10:57 Column Deel je nieuws

Iedereen herinnert zich de historische persconferentie van 15 maart waarin  Premier Rutte aankondigde dat o.a. café's binnen een uur moesten sluiten. Zo ook de Wagenmeester. Jan en zijn team gingen niet bij de pakken neerzitten en knapten de hele zaak op.  Met trots opende de Wagenmeester op 1 juni weer haar deuren! Helaas voor korte duur. Op zondag 7 juni brak een brand uit en moet de hele zaak van de grond af weer opgebouwd worden.  Verschrikkelijk triest nieuws voor deze horecamensen in hart en nieren! Na drie maanden geen omzet gedraaid te hebben, nu deze klap!

De kosten/vaste lasten lopen door en er is geen omzet.  Tijd dus om deze harde werkers een flinke steun in de rug te geven. 

Een aantal vaste gasten is een crowdfunding-actie gestart om de Wagenmeester en zijn team een steun in de rug te geven. 

Menig bezoeker van het station in Station in Amersfoort is hier gestopt voor een drankje. Voor veel vriendinnengroepen begint in het weekend hier de shopdag met een kopje koffie en appelgebak. Ook veel grote bedrijven komen hier regelmatig samen voor een vrijdagmiddagborrel of afscheid van een personeelslid.
Kortom dit cafe mag niet verdwijnen!

Doneren kan via: www.gofundme.com/wagenmeester

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie