Danielle van Eldik.
Danielle van Eldik.

De Specialist: Gratis intake Huidtherapie Eemland

1 december 2019 om 10:14 Zakelijk

AMERSFOORT ,,Huidtherapie richt zich op het behandelen van de huid en alle aangrenzende weefsels, zoals de haren, nagels, de bloedvaten en het lymfesysteem. Hoewel we voornamelijk de huid behandelen, komt tijdens de opleiding de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam aan bod. Maar ook dermatologie, chemie, pathologie, oncologie en psychologie. Deze uiteenlopende kennis is noodzakelijk om de juiste huidtherapeutische diagnose te stellen met het daarbij passende behandelplan", legt huidtherapeut Danielle van Eldik uit.

Bij Huidtherapie Eemland werken drie huidtherapeuten; Danielle, Loes en Lotte. ,,Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici (BIG geregistreerd onder artikel 34). Binnen onze praktijk streven wij naar de beste zorg. Dat wil zeggen: kennis, persoonlijk, betrokken, begrip en openheid tussen cliënt en huidtherapeut. Omdat wij vinden dat iedereen gehoord mag worden, houden we de drempel laag. Daarom is een intakegesprek bij ons altijd kosteloos en vrijblijvend. Eerlijke en duidelijke informatie is belangrijk. Hiermee willen we voorkomen dat mensen onnodig met klachten blijven rondlopen. Onze extra service: behandeling aan huis."

Danielle van Eldik: ,,Heb je zelf vragen over je huid? Bel of mail ons dan voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. Samen kijken we wat we voor jou kunnen betekenen."

ACNETHERAPIE ,,Helaas kampt tachtig procent van de Nederlandse bevolking vroeg of laat met acne. Deze aandoening gaat vaak gepaard met pijnlijke ontstekingen, ontsierende roodheid en laat in veel gevallen littekens achter. Met acnetherapie streven we ernaar de ontstekingen binnen enkele weken uit te doven zodat verdere littekenvorming uitblijft. Het is fijn om te ervaren dat mensen die bij ons binnenkomen gedurende het behandeltraject steeds beter in hun 'huid' gaan zitten, zowel spreekwoordelijk als letterlijk."

LASERTHERAPIE ,,Lasertherapie en IPL kunnen ingezet worden bij veel uiteenlopende klachten. Denk hierbij aan ongewenste beharing, pigmentvlekken, couperose, rosacea en de verouderde huid. Mocht je lasertherapie overwegen, raden wij aan om naar een BIG geregistreerde huidtherapeut te gaan."

OEDEEMTHERAPIE ,,Er zijn veel factoren waardoor lymfoedeem kan ontstaan. De aangedane lichaamsdelen voelen hierdoor zwaar, pijnlijk en stijf aan. Dit kan een enorme invloed hebben op de kwaliteit van leven. Met oedeemtherapie worden deze klachten verminderd door zo snel mogelijk de omvang van de aangedane ledematen te verminderen. De vergoeding van de behandeling komt zowel uit de aanvullende als basisverzekering", zegt Van Eldik.

Huidtherapie Eemland is gecontracteerd met alle Nederlandse zorgverzekeraars en alle huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapie en het Kwaliteitsregister Paramedici (BIG geregistreerd onder artikel 34).

Huidtherapie Eemland Vestiging Schothorst
Garietstraat 203
3813 BL Amersfoort
Tel 033-2037030
Vestiging Vathorst
Wervershoofstraat 367
3826 EM Amersfoort

info@huidtherapie-eemland.nl
www.huidtherapie-eemland.nl

Jolanda Woltjer
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie