Het team van Livera Amersfoort Noord is helemaal in Italiaanse sferen.
Het team van Livera Amersfoort Noord is helemaal in Italiaanse sferen. Charella Hulsbosch
Advertorial

Livera Amersfoort Noord haalt Italië naar Amersfoort

27 mei 2020 om 15:00 Zakelijk

AMERSFOORT Of een vakantie naar het zonnige Italië er deze zomer in zit, is nog maar de vraag. Daarom is Livera Amersfoort-Noord op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 mei helemaal in Italiaanse sferen en hebben ze een mooie actie: op iedere tweede BH krijgt u 50% korting.

Charella Hulsbosch

Eigenaresse Herma ter Welle heeft de voorbereidingen al getroffen. De eerste Italiaanse attenties zijn in huis en ook een poster van Venetië kan niet ontbreken. Deze donderdag, vrijdag en zaterdag loopt het team van Livera Amersfoort Noord de hele dag in zwart-wit gestreepte shirtjes, net als echte gondeliers in de Italiaanse stad. In deze tijd en met de zomervakantie in zicht kan Amersfoort wel een beetje vakantiegevoel gebruiken. ,,Wij hebben dit bedacht omdat corona ons land zo in z’n greep houdt. Tijdens onze drie Italiaanse dagen deze week hebben we voor iedere klant een Italiaanse attentie, zolang de voorraad strekt. We willen er nog niet te veel over verklappen, maar klanten kunnen daarmee zelf thuis nogmaals de Italiaanse sfeer proeven.”

MERKEN Livera staat bekend om merken als Chantelle, Femilet, Passionata en het eigen merk Livera. De winkel heeft het hele jaar door een sterke basiscollectie met lingerie, bad- en nachtmode. ,,Dit voorjaar hangen leuke bikini’s, tankinis en badpakken klaar voor de zomer. En om het geheel af te maken hebben we door de winkel ook bijpassende strandjurkjes hangen en shorts. We kunnen het complete plaatje aanbieden”, zegt Herma trots.

GOEDE LINGERIE Livera Amersfoort Noord geeft tijdens de Italiaanse dagen op 28 , 29 en 30 mei op iedere tweede bh 50% korting. Vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen zijn welkom. ,,Wij als team van Livera Amersfoort Noord staan bekend om onze manier van helpen. Het liefst hebben we de klant in de paskamer, wij lopen wel en zoeken net zo lang tot we iets vinden dat perfect zit. Wij willen vrouwen een boost geven zodat ze met meer zelfvertrouwen de winkel uit gaan. In het assortiment bh’s dat varieert van cup A tot H zit altijd de juiste pasvorm. Iedere vrouw heeft een bh nodig, maar een goede bh doet echt iets voor je figuur en zorgt dat je bovenkleding net wat beter valt. Als lingerie goed zit, zie je echt verschil. Vaak komen vrouwen met het lood in hun schoenen binnen en lopen ze lachend de deur weer uit. Daar doen we het voor, we hebben passie voor wat we doen.”

MODE Zaterdag 30 mei staat DJ Harald voor de winkel, hij zorgt voor zomerse klanken. Binnen staan Herma en haar team klaar om iedereen te voorzien van persoonlijk advies en de tips over de laatste mode. ,,In de lingerie zien we veel pasteltinten dit seizoen, terwijl bij badmode kleuren worden gebruikt als eyecatcher. We hebben voor iedereen wel iets in huis.” Tijdens het shoppen houdt het team de regels van het RIVM in acht. ,,We halen Italië naar de winkel. Ons gouden team staat klaar om u te helpen aan de lingerie of badmode die het best bij u past.”

Livera Amersfoort-Noord is te vinden aan het Emiclaerhof 364.

Charella Hulsbosch
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie