Afbeelding
Jeroen Schaaphok

Lepeltje Lepeltje Wijkt Uit en komt naar zes locaties in Amersfoort

25 mei 2020 om 17:59 Evenementen

AMERSFOORT Vanaf aankomend weekend is het mogelijk om Lepeltje Lepeltje gewoon in huis te halen. Aangezien een editie in het Burgemeester Brouwerplantsoen met Pinksteren dit jaar overgeslagen moet worden, staat het alternatief Lepeltje Lepeltje Wijkt Uit in de startblokken. Bekende smaakmakers rollen vier weekenden op zes locaties door de wijken van Amersfoort. Smul elke vrijdag en zondag van 29 mei t/m 21 juni van de hernieuwde Lepelsfeer.  

,,Een Pinksterweekend zonder Lepeltje Lepeltje Amersfoort is bijna niet voor te stellen. Om foodtrucks een hart onder de riem te steken en om de bekende Lepeltjesfeer aan de stad te brengen is Lepeltje Lepeltje Wijkt Uit in het leven geroepen”, zegt Jiska Roewen, namens de organisatie van Lepeltje Lepeltje.

LOCATIES De mobiele keukens zijn op ruime openbare plekken te vinden, waar een veilige afstand gehandhaafd wordt. Komende week wordt bekend welke mobiele keukens hun plek in de wijken innemen.  

Locatie: Pon Dealer Audi / Wijk: Soesterkwartier 

Locatie: Rock City Brewing / Wijk: Soesterkwartier

Locatie: Govaert Makelaardij / Wijk: Zonnehof 

Locatie: SBO Michaëlschool / Wijk: Kruiskamp 

Locatie: Kinderdagverblijf Kids & Co / Wijk: Kruiskamp/Neptunesplein 

Locatie: De Nieuwe Stad / Wijk: Eemplein/De Koppel 

AFHAAL Zodra de cateraars bekend zijn gemaakt is het mogelijk om de menu’s te bekijken en alvast een bestelling te plaatsen voor het weekend. Roewen: ,,Het is echter ook mogelijk om vrijdag of zondag op de bonnefooi langs te komen. De helden achter de bakplaat staan op veilige afstand voor je paraat, geheel volgens de RIVM-richtlijnen." 

Lepeltje Lepeltje Wijkt Uit is elke vrijdag en zondag (29 mei tot en met 21 juni). Vrijdag van 16.00 tot 21.00 uur. Zondag van 14.00 tot 21.00 uur. Op zes locaties in de wijken van Amersfoort. Meer informatie op www.lepeltje-lepeltje.com/amersfoort

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie