Afbeelding
Politie

Jongen beroofd in Amersfoort; politie zoekt getuigen

15 mei 2020 om 16:46 Misdaad

AMERSFOORT Een jongen is vrijdagmiddag 8 mei beroofd door vijf jongens op de Nieuwlandsedreef in Amersfoort. De politie is op zoek naar getuigen. 

Het slachtoffer stond rond 17.30 uur met twee vrienden ter hoogte van het Valkruid, toen er vijf jongens naar hen toe liepen. Er werd wat gescholden en plotseling werden persoonlijke bezittingen van het slachtoffer afgepakt en werd geprobeerd zijn schoenen uit te trekken. Eén van de jongens dreigde met een stok. Het groepje jongens rende daarna weg richting de bushalte aan de Kruidendreef ter hoogte van het Leverkruid. Daar namen zij de bus naar het centrum van Amersfoort en stapten bij het Eemplein uit. In de parkeergarage Eemplein is de bodywarmer van het slachtoffer gevonden.

SIGNALEMENT Vier van de vijf jongens hebben een donkergetint uiterlijk, één is lichtgetint en korter dan de andere vier.Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en de politie heeft de zaak in onderzoek. Getuigen, en mensen die meer weten over deze straatroof, wordt gevraagd contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie