Hockey jongens
Hockey jongens HCE

Rabo Zomerhockey voor alle jeugd in Amersfoort Noord

13 mei 2020 om 14:23 Overig Deel je nieuws

Rabo Zomerhockey bij HC Eemvallei

 

Amersfoort, 13 mei 2020 – Rabobank Amersfoort Eemland en Hockey Club Eemvallei nodigen alle jeugd tot 18 jaar die in Amersfoort-Noord en omgeving woont of komt wonen uit voor 6 lessen Zomerhockey. Zo bieden zij de jeugd laagdrempelig een kans kennis te maken met de hockey sport en de hockey club in Vathorst. Hockey is namelijk niet alleen een hele leuke sport om buiten te beoefenen maar je maakt op de club ook vrienden voor het leven als ouder van een spelend jeugdlid of in je eigen hockeyteam.

 

De trainingen vinden plaats op zaterdagmiddag en starten op 23 mei a.s.

Voor alle leeftijden worden passende trainingen verzorgd.

 

Voor 6 lessen Rabo Zomerhockey betaalt een deelnemer maar € 15,-!

 

Inschrijving en betaling gaat heel gemakkelijk via www.hceemvallei.nl of via dit online formulier

 

Om op een veilige en verantwoorde manier kennis te maken met hockey verzorgt de club met dank aan sponsors Rabobank Amersfoort Eemland en Van Duinkerken voldoende sticks en scheenbeschermers die spelers kunnen lenen. Een bitje krijgen de deelnemers cadeau om de 6 lessen veilig mee te kunnen trainen.

 

Natuurlijk volgt HC Eemvallei tijdens de Zomerhockey de op dat moment geldende maatregelen vanuit de overheid, RIVM en KNHB m.b.t. het coronavirus (COVID-19).

 

HC Eemvallei: “We willen iedereen de kans geven om bij en met ons te

sporten. Zeker na bijna twee maanden binnen te hebben gezeten, is het heerlijk om nu

in de buitenlucht actief bezig te kunnen zijn. Tegen zeer lage kosten kunnen potentiele

hockeyers kennismaken met de sport en Hockeyclub Eemvallei. We gaan voor een inclusieve vereniging en daar past het aanbieden van een dergelijke zomertraining goed bij. Alle jeugd tot 18 jaar is welkom. Indien dit een succes is zullen we dit concept voor álle leeftijden in de zomermaanden doortrekken. Deze zomertraining, met dank aan onze sponsoren Rabobank Amersfoort Eemland en Van Duinkerken, brengt ons weer een stap dichterbij ons doel, een maatschappelijke functie binnen Amersfoort te vervullen.”

 

 

Voor meer informatie:

 

Contact

Cieleke van Houten

Mail: zomerhockey@hceemvallei.nl

 

Mob: 0644126807

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie