Gratis online college ‘Steunpakket coronacrisis – uitleg en praktische tips’ Vrijdag 8 mei van 10-11 uur

6 mei 2020 om 16:44 Nieuws Deel je nieuws

Zoals je ongetwijfeld zelf of in je omgeving hebt ervaren, heeft de coronacrisis flinke financiële gevolgen voor werkgevers, zzp’ers en werknemers. Om hen door de komende maanden te helpen, heeft de overheid een groot pakket aan steunmaatregelen ingevoerd. Maar wanneer kom je daarvoor in aanmerking? En waar moet je tijdens je aanvraag precies op letten?

Tijdens dit gratis online college leggen financieel expert Gilberto Ormskirk en bedrijfsjurist Daan de Vries je alles uit over onder meer de TOGS-, TOZO- en NOW-regelingen. Natuurlijk is er tussendoor ruimte voor vragen en geven we je zo veel mogelijk praktische tips mee.

Je kunt je gratis registreren via gradusgroep.nl of vistanova.nl

 

College VistaNova

Onder de naam College VistaNova organiseren VistaNova en GradusGroep gratis online colleges. VistaNova leidt loopbaancoaches op en zusterorganisatie GradusGroep helpt mensen aan een nieuwe baan. Met deze colleges willen we onze bijdrage leveren aan dat wat zo belangrijk is voor velen: gelukkig, zeker en veilig werken. De trainers en docenten van GradusGroep en VistaNova delen hun kennis met deze colleges; waarmee we jullie willen inspireren en verder helpen. College VistaNova wordt wekelijks georganiseerd van 10 – 11 uur.

Alle colleges die we tot nu toe georganiseerd hebben, zijn terug te kijken op ons Youtube-kanaal ‘College VistaNova’.

 

Sprekers vrijdag 8 mei

Daan de Vries: “Al tien jaar help ik ondernemers met de juridische kant van hun bedrijf. Met veel plezier bijt ik me vast in lastige juridische problemen en geef ik niet op tot het doel bereikt is; of dat nou een praktisch advies, helder contract of een gunstig vonnis van de rechter is.”

Gilberto Ormskirk: “In 2012 begon ik een administratiekantoor waarbij laagdrempeligheid voor de klant voorop staat. Inmiddels werken we met z’n drieën en kunnen we deze laagdrempeligheid nog steeds waarborgen. Wij stellen o.a. belastingaangiften, jaarrekeningen en ondernemersplannen op. Wij vinden het belangrijk dat de klant zich geholpen voelt en zetten daarom graag een stapje extra.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie