PvdA Europarlementariër
PvdA Europarlementariër Joycet Reinders

PvdA Europarlementariër Paul Tang zatedrag 10 maart in Amersfoort

9 maart 2018 om 07:28 Verkiezingen/nieuws Deel je nieuws

Zaterdag 10 maart komt Europarlementariër Paul Tang naar Amersfoort. Als delegatieleider namens de PvdA in het Europees Parlement houd hij zich met name bezig met het economisch en monetair beleid, financiële regelgeving, belastingontwijking, budget, energie en innovatie. Geen gemeentelijke onderwerpen maar daarom niet minder interessant voor u als inwoner van Amersfoort. 
Neem de gelegenheid om kennis te maken met Paul Tang. Hij arriveert zaterdagmiddag om 15:30 uur bij de Kamperbinnenpoort en loopt dan samen met lijsttrekker Grace Tanamal en het campagneteam van de PvdAmersfoort naar de Varkensmarkt waar hij om 16:30 uur aankomt.

Grace Tanamal gaat graag met u in gesprek over de woningnood in Amersfoort. Bouwen, bouwen, bouwen! De PvdA Amersfoort staat erop dat haar eigen wethouder Fleur Imming bij alle nieuwbouwprojecten 35 % aan sociale woningbouw besteedt. De wachtlijsten van 8 jaar móeten terug. Wethouder Fleur Imming heeft vorige week, samen met een aantal andere PvdA wethouders een brandbrief gestuurd over het tekort aan sociale woningen. 
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie