Afbeelding
Ted Walker

Berry Powel (40) blijft nog een jaar op hoogste amateurniveau actief

4 mei 2020 om 14:26 Voetbal

AMERSFOORT De kogel is door de kerk; Berry Powel blijft nog minimaal een seizoen bij GVVV. De spits werd dit weekend 40 jaar, maar bewees afgelopen seizoen opnieuw dat je nooit te oud bent om te scoren. Met 14 doelpunten en 9 assists was hij bij meer dan vijftig procent van de GVVV-doelpunten betrokken.

door Jeroen van der Veer

,,De cijfers liegen niet", zegt Rob de Boer, technische man bij GVVV, trots. ,,Natuurlijk weet ik ook dat hij niet de jongste is, maar op zulke cijfers kan je trots zijn en we hebben vertrouwen in volgend seizoen."

De ex-speler van onder andere De Graafschap, Roda JC, Millwall, Elche CF, Kozakken Boys en IJsselmeervogels noemt zichzelf gekscherend #seniorstriker en dat is niet zonder reden. Zo stond de teller afgelopen seizoen op veertien treffers (inclusief beker) en het Veenendaalse publiek kan volgend seizoen opnieuw genieten van de scoringsdrift van de inwoner van Amersfoort.

Door zijn contractverlenging speelt Powel volgend jaar seizoen in de tweede divisie; het hoogste amateurniveau van Nederland. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie